Over ons

Het is Studio Bis die uw beleving transformeert in een unieke creatie. Dit met de collectie van onder andere Sicis

Studio Bis werkt uitsluitend met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarom is gekozen voor de gehele collecties van toonaangevende glasmozaiek fabrikanten waaronder Sicis. Onze mozaïek specialisten reizen veel om op de hoogte te blijven van de laatste trends en toepassingen op het gebied van interieur.

Studio Bis kan voor u elk ontwerp realiseren met deze materialen van kwalitatief hoogwaardig glasmozaïek. Denk daarbij aan gedecoreerde vloeren, plafonds en wanden in badkamers, woonkamers, zwembaden, spa & wellness, winkels, hotels en exterieur projecten.

Tevens bieden wij uw volledige technische ondersteuning vanuit de fabriek. Studio Bis behoort tot de absolute wereldtop met deze collecties voor binnen en buiten decoraties en heeft een jarenlange expertise opgebouwd van product en markt.

Onze gekwalificeerde mozaïek specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd door de fabrikanten en hebben daardoor een zeer grote expertise in het verwerken van de materialen. Studio Bis garandeert u daarom een zeer hoog afwerkingsniveau.

Studio Bis is de totaal leverancier voor alle bijbehorende glasmozaiek componenten zoals kleurvoegen en lijmproducten.

De specialisten van Studio Bis komen persoonlijk bij u langs om de uitgebreide mogelijkheden te vertalen naar concrete oplossingen, om zo met u tot het allerbeste eindresultaat te komen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Studio Bis of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.